Deci unde se ascunde Michael Jackson ?


Michael Jackson se ascunde in sufletul meu. Si in sufletele a altor milioane de fani.

Ar fi atatea de zis despre el, mai ales astazi, insa … tristetea … emotiile nu imi permit sa exprim tot ceea ce simt si ce gandesc … Voi incerca totusi sa notez cateva ganduri …

Michael Jackson, Laura Stoica, Adrian Paunescu … My Top 3 … cei trei muschetari din viata mea … cei carora le datorez o mare parte din ceea ce sunt … cei in a caror creatii ma regasesc …

Ce dor imi e de ei …

Timpul a trecut si ei sunt si vor fi vii in amintire …

Mike ar fi implinit astazi 53 ani … si ar fi trebuit sa fie alaturi de noi. Dar nu noi hotaram asta, se pare …

In ciuda tutror barfelor si carcotelilor (normale, as spune eu, pentru un om ca el), Mike a fost un adevarat exemplu pentru noi toti ceilalti. El e un om inainte de toate, cu defecte si calitati. Viata lui personala nu m-a interesat niciodata. Eu l-am cunoscut ca un artist. Asta ma intereseaza. In cariera sa a fost un adevarat profesionist, un perfectionist, si am primit cu mare bucurie fiecare creatie a sa, fiecare particica din munca sa, inteligenta sa, timpul sau … Asa am crescut si m-am dezvoltat.

Multumesc Michael! Odihneste-te in pace!

Michael Jackson în România

Michael Jackson a fost primul mare artist care a concertat în România. În data de 1 octombrie 1992, 70.000 de oameni au fost prezenți pe stadionul Lia Manoliu din București, pentru a-l vedea pe Michael cântând și dansând.[107] Evenimentul a fost difuzat de postul de televiziune HBO, care a cumpărat drepturile de transmitere pentru suma record de 20 de milioane de dolari. Concertul care făcea parte din cadrul turneului Dangerous World Tour, a atins audiențe record pentru postul de televiziune HBO.
Concertul din 1992 a fost lansat pe DVD în 2005. Live In Bucharest: The Dangerous Tour împreună cu concertul de la Seoul, din cadrul turneului HIStory, sunt singurele concerte ale lui Michael Jackson lansate pe DVD.[59] La puțin timp după concert, Michael Jackson filmează pentru videoclipul piesei Police Walk, alături de polițiști români. Tot în 1992, Jackson vizitează un orfelinat din București și donează 10.000 de dolari pentru construirea unui parc copiilor din orfelinat. Michael Jackosn revine în România, în 1996, în cadrul turneului HIStory World Tour.”

Hollywood Tonight – Michael Jackson – Tribute

Anunțuri

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s