Academia de training – USR


Am fost la Predeal, la o serie de traininguri din cadrul Academiei de training, organizate de Uniunea Studenților din România. Totul a durat 5 zile, între 7 și 11 decembrie 2o11, prea puțin aș zice eu .. și toți ceilalți participanți. 🙂

Fiind prima mea activitate de acest gen mi-a părut foarte obositoare, dar la fel de faină. De când sunt studentă am dezvoltat o mai puternică dorință de a cunoaște oameni noi și interesanți, ceea ce s-a și întâmplat și aici,  și de a acumula cât mai multă  informație utilă.

Ziua 1:

M-am trezit la ora 3:03 (deși adormisem la 1:30) și la 3:30 am început să cobor Copoul .. pe jos.. Frig și ceață .. multă liniște .. dar și mult entuziasm combinat cu frica de a nu ști ce mă așteaptă. Nu mai simțeam nici oboseala ultimelor săptămâni în care abia am avut timp să respir, îmi era doar bine să fiu doar eu cu gândurile mele. La gară mi-am întâlnit viitorii  „colegi de distracție”: Ioana, Larisa, Petronela, Andreea, Alice, Alexandra, Alex, Trufi, Manu, Marius, Ionuț, Sorin   . La 5:05 urcăm în trenul spre București (Intercity! trebuie precizat:))) și pornim în aventura anului 2011! ;)) Băieții au încercat să doarmă pentru că veniseră direct de la party! 😉 Repet: au încercat! Reușita e discutabilă 🙂 deoarece fetele (noi, fetili:) ) au avut chef de vorbă și au vorbit și au râs și au râs șia u vorbit tot drumul, unele dintre noi au avut chef și de farse, altele de poze. 😉 Dovezile sunt pe drum. A urmat apoi un drum spre sediul USR și am descoperit cât de nesimțiți sunt taximetriștii din București. Acolo am urcat într-un autocar și au urmat câteva ore pe drum spre Predeal. Apoi am văyut zăpada. 8-> Zăpadă multă și adevărată :)) Am profitat și ne-am jucat puțin cu ea la coborârea din autocar. 😉  Au urmat cazarea, cina și o ședință, precum și o serie de nervuleți neliniștiți, dar și un somn bun.

Ziua 2:

Trezirea la ora 7, micul dejun la ora 8, apoi primul training: Comunicarea. Prânzul, apoi trainingul Comunicare organizațională. Mulțumiri trainerilor Andrei Botez și Daniel Ilinca. 🙂 Am avut mici nemulțumiri de metoda de „predare” a dlui Botez, dar am după ce ne-a vorbit despre înțelegere și acceptare am decis să o înțeleg și să o accept, pentru câteva ore. :d Şi dacă m-ar întreba cineva cu ce informaţii noi am venit de acolo, pot să îl asigur că am încercat din răsputeri să iau tot ceea ce ni se oferea. Acum ştiu la sigur care e deosebirea dintre comunicare 100% şi comunicare eficientă;)

Ziua 3:

Libeeeeer .. la distracție! Am profitat și am mers în recunoaștere. Superbă zonă. Am precizat că ador muntele, nu-i asa? ;;)

A urmat altă sedință la care s-a dat startul unui joc foarte interesant: Killer propus de trainerul Andrei Ștefan și care presupunea că cei prezenți trebuiau să se „ucidă”(atingă) între ei cu diverse obiecte, totul în mod organizat: fiecare persoană extrăgea două bilețele, unul cu un  nume, altul cu numele unui obiect (care putea fi orice: șosete, morcov, cartof, furculiță, foehn, prezervativ), adică arma cu care trebuia să-și ucidă victima fără să fie văzut de nimeni, iar aceasta trebuia să predea ucigașului său bilețelele sale și tot așa până când ar rămâne doar ucigașul singur.

Normal că noaptea a urmat o petrecere tematică: Cocalari și pitzipoance. Au fost și nervuleți, nu o să mint, dar ne-am distrat pe cinste, așa ca studenți ce suntem! :))

Ziua 4:

Alte traininguri.. la care eu nu am fost x_x pentru că am preferat să dorm. M-am lăsat dominată de somnoroasa din mine .. șia cum îmi pare rău:((

Dar trecem peste!  Seara s-a lăsat cu o altă petrecere: Secret Santa, la care ne-am făcut cadouri între noi și am dansat până în zori.

Ziua 5:

De la party direct la mic dejun, apoi la ședință. Noi cei din Iași ne-am luat diplomele și bagajele și rămas bun de la toți în stil caracteristic (=două joculețe : Hakaaaaaa! și „Pe un drum ce duce la Viena, o fetita calarea un cal. Hop!” ) și ne-am grăbit să prindem trenul Brașov – Iași. Și uite-așa am plecat spre casă, cu gândurile vraiște, mult somn și o mulțime de prieteni noi (bucureșteni ;)) )!

Thanks, în special organizatorilor (Andreea, Dani și celor care au mai fost:d) şi tuturor celor prezenţi care au venit înarmaţi cu buna dispoziţie!!! A fost awesome, mai ales ultima seară!!!

PS: Dacă doriți și dovezi, le găsiți aici!

Cu drag,

Ioana :*

Reclame

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s