Rania (V)


Ce bine i-ar sta îmbrăcat în vânător de urşi polari, se gândi. Înalt, suplu, degajând forţă. Parcă se şi vedea într-un iglu aşteptându-l să vină cu prada pentru cină. Iar apoi s-ar fi strecurat lângă el sub blănurile albe, mică şi supusă. Un val de căldură îi cuprinse faţa. Visătoare, se auzi strigată: Eva! Eva! … ce frumos suna numele ei de pe buzele acestui bărbat uimitor…
– Eva! Eva!

 

Întoarse capul şi realiză că Alessia, gazda petrecerii, încerca să-și facă loc prin mulţime. Zăpăcită, dădu să plece şi în acea clipă îşi dădu seama că nu îl poate lăsa singur pe Luca și că ar fi mai bine să o aștepte pe Alessia. Când aceasta ajunse la ei, se salutară călduros, Eva le făcu în grabă cunoştinţă, îi lăudă acesteia alegerea locației, atmosfera, muzica bună și îi mulțumi pentru invitație.

 

Deja se surprinse înjurând-o în mintea ei pentru că nu o lăsa singură cu bărbatul care o însoțea, când cineva o striga disperat din partea cealaltă a clubului. Pregătindu-se să plece, o sărută pe Eva pe obraz și, întorcându-se spre Luca:

 

ALESSIA: Mă bucur că ne-am cunoscut şi personal! Sper să e simţi bine în continuare. Te las într-o companie minunată! Știţi cum este când eşti gazdă…
Zâmbete, strângeri de mână şi Eva rămase în sfârșit iarăși singură cu el.

 

Luându-şi în primire paharul cu whiskey şi doza de Red Bull, le combină tacticoasă şi mai ceru gheaţă. Apoi i se adresă:

 

E: Să ciocnim! şi zâmbind: pentru tine şi pentru că m-ai reîntâlnit!

 

Luca îi aruncă o privire ciudată, neimaginându-și ce avea să se întâmple:

L: Ok!

 

În seara aceea, Eva își propusese să-l cucerească. Sau măcar să îi strice relația cu Rania. Motiv pentru care îl îmbătă pe Luca și, profitând mai apoi de asta, a făcut câteva fotografii în care amândoi par că se sărută și i le trimise Raniei.

 

Reclame

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s