Ieșenii vor aeroport !


”Ți-ar plăcea să ți se facă dor de ducă, deodată și să poți zbura chiar mâine la Paris? Ți-ar plăcea să te viziteze mai des cei dragi stabiliți în străinătate? Să poți ajunge în 24 de ore la un interviu, o conferință sau la persoana iubită? Ți-ar plăcea să se deschidă în Iași mai multe birouri ale companiilor multinaționale care investesc în tineri?

Nu-i așa că ar fi fantastic să fii întrebat(ă) pe Copou „How do I get to the airport?” și să apară IAȘI INTERNATIONAL AIRPORT la căutarea unui bilet de avion din Londra, MadridAmsterdamBarcelona sau Veneţia?

Sigur că se poate! Avem convingerea că împreună, prin fapte, gesturi și mai puține vorbe, vom reuși să schimbăm lucrurile în bine, la fel cum s-a întâmplat cu mai multe inițiative de succes din ultimii ani! Dacă ne străduim puțin, putem cuceri orice destinație aleasă.”

Desigur că mi-ar plăcea! Și cred că și ție ți-ar plăcea. Pentru aceasta, primii pași au fost făcuți de AncaAndreeaBogdanIulian şi Marius – primii 5 dintre miile de oameni care îşi doresc aeroport modern în oraşul lor și care au inițiat proiectul ”Ieșenii vor aeroport”. Așa cum se autocaracterizează, ei sunt ”Ieșeni politicoși, care nu fac politică.”

Pentru că dorim și pentru că merităm: Hai să îi sprijinim!

Mult succes dragi ieșeni!

Mai multe informații găsiți aici și aici! 😀

Reclame

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s