În curând: Zilele Marketerului


Dragii mei, am o veste foarte faină pentru cei interesați de marketing: Asociația Studenților din Domeniul Marketingului (asdMARK) organizează în perioada 12-14 decembrie 2012, cea de-a cincea ediție a evenimentului Zilele Marketerului. Evenimentul se va desfășura  în sala B402, în clădirea corpului R al Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași (cel de la intrarea pe strada Alexandru Lăpușneanu dinspre Fundație).

522759_553668354646653_231079633_n

Care este scopul Zilele Marketerului?

Scopul acestui eveniment este acela de a facilita întâlnirea studenților participanți cu persoane care lucrează în domeniul marketingului și nu numai.

Speakerii acestei ediții sunt: Anca Balaban (Social Media & PR asdMARK), Anca Gîlcă (Coordonator Prezentari Edmundo la Grupul Educativa), Andreea Marc (Manager de Comunicare și PR la agenția de turism Icar Tours), Alma Andrei (Șef birou al Centrului de Informare Profesională, Orientare în Carieră și Plasament al Universității Alexandru Ioan Cuza), Alexandru Grigoraș (Marketer al Departamentului Media al Universității Alexandru Ioan Cuza), Oana Blaga (Președinte asdMARK).

În cadrul acestui eveniment, participanții vor afla informații noi despre creativitate, studiul în străinatate, managementul timpului, carieră, organizarea de evenimente și despre brandingul şi dezvoltarea personală.

Participarea este gratuită, dar accesul la eveniment se face pe bază de înscriere online, prin completarea formularului disponibil online la adresa: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGZ3a3ZTWmNwYTIxWXR3U1BmV2o3eGc6MQ

Atenție! Numărul de locuri este limitat la 40 de participanți pentru fiecare workshop.

Proiectele multianuale derulate sub denumirea generică de Zilele Marketerului, ajunse acum la ediția a cincea, au scos în evidență atât nevoia studenților de a intra în contact cu specialiști din domeniul marketingului cât și din alte domenii de activitate, de a le cunoaște poveștile de succes, cât și nevoia de a aplica informațiile pe care le învata la facultate, în practică.

Proiectul Zilele Marketerului a fost demarat în decembrie 2008 de către asdMARK ca răspuns la această nevoie și s-a bucurat de aprecierea participanților celor patru ediții anterioare, subliniind utilitatea unui astfel de eveniment.

AsdMark (Asociatia Studentilor din Domeniul Marketingului) este o organizație nonguvernamentală, apolitică și nonprofit din Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași, înființată în 2006. Asociația AsdMARK este un proiect deosebit de stimulativ, care scoate din “amorțeala” teoretică a facultații studenții, antrenându-i într-o pregătire practică în domeniul marketingului.

Persoana de contact:

Anca BALABAN, Social Media & PR asdMARK

Telefon: 0731 561 500

E-mail: anca_office90@yahoo.com

Web: http://www.asdmark.org

3493_3863899640773_1374913966_n

Să ne vedem cu drag la evenimente!

Reclame

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s