Eveniment: Colindăruim – un miracol să împlinim


Se apropie Sărbătorile iar noi suntem mai buni. – așa se spune, nu? Ce ziceți să arătăm că nu este doar o zicală?

Studenții de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, anull III, specializarea Marketing au fost marcați de povestea unei familii nevoiașe, cu zece copii, și s-au gândit să-i ajute cumva, să îi facă să simtă și ei că vin sărbătorile. Astfel, ei organizează două conferințe susținute de dna Doina Filipescu. Dumneaei va dedica câteva ore din timpul său pentru a susține conferințele:

 

28737_544536622241882_1941260431_n

 

De asemenea, ei organizează și  licitația “Colindăruim, un miracol împlinim” care va avea loc pe 17 decembrie, orele 13:00, în amfiteatrul B1, din corpul B, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, și unde vor fi oferite spre vânzare obiecte realizate de studenți și chiar de beneficiari. Acest gest umanitar va fi dublat de un amplu efort de strângere de bunuri necesare ridicării familiei la un alt nivel de trai.

Donațiile și banii obținuți vor fi folosiți pentru reparațiile casei, frigider, lemne pentru iarnă, realizarea unui control medical pentru fetița cea mică de doi ani, cumpărarea unor alimente, haine, jucării, rechizite.

 

Povestea familiei

Familia pentru care luptă acești studenți este o familie nevoiașă, cu 10 copii. Cea mai mică fetiţă are doi anişori şi răceşte foarte des, ea are nevoie de ajutorul tău. Unul dintre băieţi are o uşoară formă de retard. Doar unul dintre părinţi este aducător de venit. Cei şapte minori, având vârste cuprinse între 2 și 17 ani locuiesc ȋmpreună cu părinţii în condiții grele, într-o singură încăpere dintr-o casă dărăpănată. Întrebați despre dorințele lor, ambii părinți și-au dorit în primul rând două locuri de muncă permanente. Apoi, materiale de construcție pentru repararea casei. După care, obiecte foarte necesare gospodăriei , hrană și îmbrăcăminte pentru copii lor.

 

Haideți să aducem bucurie unor copilași care merită, să ajutăm niște oameni care au cu adevărat nevoie de ajutorul nostru! Haideți să fim oameni! Să fim mai buni! Dar din dar se face Raiul!

Mai multe detalii pe pagina de facebook a acestei cauze umanitare. 🙂

Reclame

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s