Poveste de Crăciun


Crăciunul a însemnat pentru mine mereu cea mai frumoasă perioadă din an, și nu datorită zăpezii și luminițelor sau cadourilor de sub brad, ci mai degrabă datorită reuniunilor de familie pe care, pur și simplu, le ador. Îmi ador familia! Și pentru asta o să vă spun o poveste!

481428_10151149748236314_539957506_n

 

A fost odată ca niciodată o fetiță care avea un prieten pe nume Bao. Nu făcea nimic fără a ”vorbi” mai întâi cu prietenul ei Bao. Era o prietenie neobișnuită pentru cei mari, dar foarte normală pentru ea. 😀

Îi plăcea să meargă în fiecare zi la grădiniță, să învețe lucruri noi și utile și să se joace alături de colegii ei, iar după-amiaza, când ajungea acasă, obosită, se așeza lângă Bao, îi povestea tot ce făcuse peste zi și se relaxa închizând ochii, ascultând blândul susur al apei, imaginându-și diverse lucruri, uneori chiar adormind și visând cele mai frumoase vise. Pentru ea Crăciunul era foarte important și îi plăcea să se înconjoare de oameni dragi și de cadouri, pe care le împărțea mereu cu Bao. Îi plăcea să decoreze toată casa cu obiecte făcute chiar de mânuțele ei și ajutată de bunici. Chiar și pe prietenul ei îl decora. Îi plăcea mai mult chiar. Și-ar fi dorit să fie Crăciun în fiecare zi.

Dar timpul a trecut și fetița a crescut. Însă Bao a rămas la loc de cinste în casa și în inima ei. Acum e mult mai ocupată și se bucură mult mai mult de relaxarea pe care i-o oferă Bao la ceas târziu din zi. Iar acum că se apropie Crăciunul se pregătește la fel de mult să-l decoreze pentru a bucura ochii tuturor celor dragi din familie, pentru că acum familia e mult mai mare. Sărbători fericite!

Reclame

2 gânduri despre ”Poveste de Crăciun

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s