12


cutie-12-planteAcum, în pragul sfârșitului de an, mă ocup cu cifre. Și 12 e tot un 21, nu-i așa?

Poate, însă 12 este una dintre cele mai interesante cifre din punct de vedere simbolistic. Este numărul apostolilor, dar şi al lunilor anului, fiind considerat simbolul echilibrului divin. Unii adepţi ai ezoterismului consideră că cifra 12 este şi expresia familiei şi a sacrificiului pentru cei dragi. 12 sunt zodiile, 12 perechi de coaste ne susţin corpul, celebrăm 12 mari sărbători ortodoxe.

Numele complet al lui 12 este ”12 plante” și este un supliment alimentar, dar nu unul obișnuit. M-am gândit să vă spun câteva cuvinte despre el, acum, de sărbători, pentru că știu că după un post lung, o să dați iama în toate mâncărurile. Cel puțin eu așa o să fac! Cu siguranță!

Pe lângă beneficiile pe care le aduce sistemului digestiv, ”12 plante” are rol și în refacerea stării de bine a organismului, având efecte

carmen-brumabenefice asupra imunităţii, sistemului circulator, cu un aport semnificativ de vitamine, proteine şi enzime.

Produsul conține următoarele plante: Salcia (Salix sp)Migdalul (Prunus dulcis)Mesteacănul pufos (Betula pendula)Teiul argintiu (Tilia tomentosa)Coacăzul negru (Ribes nigrum)Magnolia (Magnolia sp)Ghimbirul (Zingiber officinale)Socul (Sambucus nigra)Urzica (Urtica dioica)Orzul verde (Hordeum vulgare L)Stejarul (Quercus robur)Ginkgo Biloba.

Și se administrează foarte simplu: doar o capsulă pe zi, dimineaţa sau seara, cu 30 de minute înainte de masă, cu 150 ml de apă sau ceai.

Nu cred că nu ești convins să-l încerci!

Dar dacă totuși mai ai nevoie de un motiv convingător, află că însăși Carmen Brumă recomandă acest produs!

Reclame

3 gânduri despre ”12

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s