Let`s Do It, Romania te vrea VOLUNTAR!


“Let’s Do It, Romania!”se apropie cu pași repezi de a 4-a ediție. Și în acest an dorim să găsim voluntari dornici de a lucra alături de noi și de a curăța întreaga țară într-o singură zi.

Echipa “Let’s Do It, Romania!” îi provoacă pe toți cei dispuși să aducă o schimbare locului în care trăiesc să se implice în cel mai mare proiect de implicare socială din România!

Crezi că ai comunica bine mesajul Let`s Do It, Romania? Atunci echipa de comunicare te așteaptă să i te alături. Te pricepi la IT, logistică sau fundraising ? Așteptăm să îți valorifici cunoștintele alături de noi. Cerințele esențiale sunt: proactivitate, disponibilitate și implicare.

Membrii fiecarei echipe au sarcini specifice: comunicare între parteneri, relaţii publice, identificare și implementare soluții pentru problemele de logistică propriu-zise, recrutare și coordonare de voluntari, obținerea sprijinului organizațiilor interesate de proiect, suport tehnic pentru buna desfășurare a tuturor activităților ce implică tehnologia informației și, respectiv, coordonarea propriu-zisă a tuturor aspectelor proiectului “Let’s Do It, Romania!”.

561978_406435446045132_663144093_n

Toți cei care doresc să facă parte din echipa centrală de organizare a celui mai mare proiect de voluntariat din țară sunt rugați să trimită un CV și o scrisoare de intenție la adresa recrutare@letsdoitromania.ro  specificând în conținutul mesajului departamentul în care ar dori să activeze. Menționăm că doar persoanele selectate vor fi contactate.

Sursa: Let`s do it Romania

Reclame

9 gânduri despre ”Let`s Do It, Romania te vrea VOLUNTAR!

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s