Artiștii pentru artiști


zeul_maceluluiUNITER lansează ediţia a XII-a a programului anual Campania Naţională „Artiştii pentru artişti”, eveniment unic prin categoria de beneficiari căreia i se adresează.

Teatrul Naţional iaşi se alătură şi în acest an acestui act caritabil, oferind publicului pe 28 martie spectacolul Zeul măcelului de Yasmina Reza în regia lui Cristian Hadji-Culea şi scenografia Rodicăi Arghir. Reprezentaţia va avea loc la Sala Studio, ora 18.00. În distribuţie: Haruna Condurache, Oana Sandu, Călin Chirilă, Constantin Puşcaşu. Biletele se pot achiziţiona de la Agenţia Teatrală (tel. 0232 255 999) şi online de pe http://www.eventim.ro.
Organizată în jurul datei de 27 martie – Ziua Internaţională a Teatrului, Campania a devenit pentru UNITER, de 11 ediţii încoace, nu doar sărbătorirea impresionantului univers teatral, dar, totodată, şi elogierea artiştilor care au reclădit an de an, timp de o viaţă, magia teatrală.
Şi în acest an Campania va beneficia de participarea teatrelor din ţară care vor juca un spectacol din propriul repertoriu sub semnul Campaniei, de participarea teatrelor din Bucureşti care vor pune în vânzare biletele Campaniei pentru un spectacol cedat acesteia, precum şi de un spectacol de caritate, special produs de către UNITER. Sumele strânse din vânzarea de bilete sunt direcţionate către fondul special constituit, Fondul de Solidaritate Teatrală, Cont: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei.
Vă propun să promovăm cât mai mult artiștii noștri, piesele de teatru care se joacă pe scenele ieșene și nu numai. E mare păcat să nu promovăm și prețuim talentele pe care le avem, acum, înainte de a fi pra târziu.

 

Pentru a fi la curent cu toate informaţiile referitoare la acest eveniment, vă invit să urmăriţi pagina de Facebook şi site-ul UNITER .

Anunțuri

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s