Ziua Universală a Iei


Ia, bluza românească, poate deveni un brand de țară recunoscut de toată planeta dacă vom reuși să promovăm împreună tradiția noastră moștenită din timpuri imemoriale.

Așa că La Blouse Roumaine s-a gândit ca pe 24 iunie 2013, odată cu sărbătoarea Sânzienelor, să inaugureze Ziua Universală a Iei.

ia

Ce trebuie să facem este foarte simplu: în această zi fiecare ne vom îmbrăca într-o ie, ne vom fotografia și vom posta imaginea ca poza de profil pe Facebook sau în orice altă rețea socială. Important este ca ia să fie albă și să o purtăm cu drag. Nu contează în care colț al lumii ne aflăm atât timp cât suntem românce și fane ale feminității românești.

Astfel vom îmbrăca pentru o zi toată planeta în ie și, pentru a-i vedea efectul și răspândirea pe mapamond, ne-am gândit să realizăm o aplicație web și mobilă, unde vor fi colectate toate aceste fotografii cu fete și femei în ii.

Pentru acest demers a fost deschis grupul 24 Iunie – Ziua Universală a Iei, unde  sunt așteptate propuneri legate de inițiativa aceasta. Prioritatea numărul unu este de a distribui și comunica acest mesaj cât mai bine. Este nevoie de propuneri creative pentru campania online și sunt așteptate idei de afișe, grafică și mesaj. Le puteti posta pe grup sau trimite la adresa de mail lablouseroumaine10@gmail.com.

Numai bine!

ii

Reclame

Un gând despre ”Ziua Universală a Iei

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s