Află că e bine


Salutare!

Întrerup puțin seria articolelor despre bebe pentru a vă oferi câteva informații despre un eveniment important care va avea loc în week-end în Iași, un eveniment la care e important să participe fiecare femeie dragă din viața noastră:

 

Avon Cosmetics România organizează duminică, 15 septembrie, evenimentul social Implică-te pentru ea. Află că e bine, parte din Campania pentru Sănătatea Sânilor. Evenimentul se va desfăşura în grădina Palas (în faţa Palas Mall), începând cu ora 10:00.

stop-cancer-san

Pe tot parcursul zilei, la centrul de informare, medici şi voluntari special instruiţi de Avon vor acorda asistenţă tuturor persoanelor care doresc să afle mai multe despre cum poate fi prevenit cancerul la sân. Nu vor lipsi nici activităţile de relaxare: competiţii pentru copii și părinţi, sedințe de make-up şi multe alte surprize roz, inclusiv un concert dedicat sănătății și frumuseții femeilor din România susținut de trupa Vunk, de la ora 19:00.

Ne implicăm în fiecare an în Campania pentru Sănătatea Sânilor fără a sta pe gânduri. Credem în această luptă și, bineînțeles, avem și noi femei dragi, pe care vrem să le știm bine”, a declarat Cornel Ilie, solistul trupei Vunk. “Tocmai de aceea, sper că ne vom întâlni la Iași nu doar cu doamne și domnișoare, ci și cu bărbați care se alătură luptei împotriva cancerului la sân pentru femeile din viața lor”, a completat acesta.

Spre deosebire de anii precedenţi, în 2013, evenimentele roz vor fi adevărate exemple de devotament, voluntariat și implicare, fiind inspirate din luptele pentru dreptate şi libertate. Tocmai de aceea, folosind lecţiile de victorie, Caravana Avon va poposi în 5 oraşe încărcate de istorie, care se mândresc cu statutul de învingător. Astfel, startul luptei împotriva cancerului la sân va fi dat la Iaşi, iar lupta va continua apoi la Craiova (22 septembrie), Alba Iulia (28 septembrie), Târgu Mureş (29 septembrie) şi Timişoara (1 octombrie).

Locuitorii fiecărui oraş vor primi provocarea de a lupta împotriva cancerului la sân cu acelaşi curaj care i-a caracterizat şi în luptele desfăşurate de-a lungul istoriei. De data aceasta, ei vor lupta pentru femeile dragi din viaţa lor – mama, sora, prietena, pentru a afla că sunt bine. La final, oraşul cu cel mai mare număr de “luptători” – stabilit în funcţie de numărul de produse roz achiziţionate – va primi 500 de mamografii/ ecografii mamare.

Campania pentru Sănătatea Sânilor, iniţiată în 2002, a reuşit, până în prezent, să educe, să informeze în privinţa diagnosticării precoce a cancerului la sân şi să facă conştiente de gravitatea bolii peste 80% dintre femeile care trăiesc în România. În cadrul aceleaşi campanii, Avon a donat în anul 2007 un aparat de radioterapie în valoare de 150.000 $ Spitalului Clinic Județean de Urgențe ”Sfântul Spiridon” Iași, urmând ca, anul acesta, să doneze aproximativ 12.000 $ pentru recondiționarea lui.

Evenimentul social Implică-te pentru ea. Află că e bine de la Iaşi face parte din campania de conştientizare publică şi diagnosticare precoce a cancerului la sân şi este organizat de AVON Cosmetics România în colaborare cu Asociația Sport pentru Viață.

Despre Campania pentru Sănătatea Sânilor

De peste 11 ani, Avon Cosmetics România prin Campania pentru Sănătatea Sânilor luptă împotriva cancerului la sân prin finanţarea programelor destinate informării şi educării femeilor din România privind depistarea precoce a cancerului la sân şi achiziţionarea de echipamente medicale pentru a asigura îngrijire de calitate pentru toţi pacienţii diagnosticaţi cu cancer la sân. În tot acest timp, am donat 2,4 milioane de dolari, iar 7 centre oncologice au fost dotate cu echipament medical de ultimă generație.

 

Despre Asociaţia Sport pentru Viaţă

Sport pentru Viaţă este o campanie socială iniţiată în 2006 de campioana olimpică Gabriela Szabo cu scopul de a educa și schimba percepţia faţă de sport prin crearea unei culturi sportive de masă în România. Printre proiectele Sport pentru Viață se numără: Arenele de Joacă, Sportur, Acasă, pe podium.

Sport pentru Viaţă se bucură de sprijinul a peste 500 de voluntari din toată ţara şi a unor personalităţi din lumea sportului, campioni olimpici sau mondiali: Diana Oprea, Andreea Răducan, Monica Roşu, Mihai Covaliu, Rică Răducanu, Octavian Bellu, Mariana Bitang şi alţii.

 

Reclame

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s