Uimitor!


Eu cred că e uimitor de umilitoare situația în care ne aflăm!

IMEDIAT, EXCLUSIV: Gestul uimitor al președintelui Traian Băsescu la mormântul pilotului Adrian Iovan și al studentei, imagini emoționante

În primul rând, ”studenta” nu mai este studentă și are un nume!

În al doilea rând, Adrian Iovan și Aurelia Ion nu sunt înmormântați în același ”mormânt”. Prin urmare, ”minunatul nostru președinte” probabil s-a dus la mormintele celor doi, Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Și nu în ultimul rând, chiar suntem înconjurați de atâția oameni proști?Nu-mi cer scuze pentru că mă exprim așa, sunt revoltată la culme. Și nu m-ar deranja deloc dacă oamenii ăștia proști ar fi izolați undeva într-un sat numit Proști, de exemplu. Dar nu e așa, oamenii ăstia proști sunt la cârma țării, sunt angajați la televiziuni și fac emisiuni la care se uită (aproape) tot omul, mai ales pe o vreme ca asta. (Nu-mi săriți în cap, știu că există și suficiente excepții.)  Și chiar toți oamenii ăștia au impresia că suntem atât de ușor de prostit? Chiar mai e valabilă zicală ”Prostește poporul cu televizorul”?

Dacă președintele ăsta care e președinte doar cu numele ar vrea să facă ceva în memoria celor decedați și pentru poporul care l-a ales, ar trebui să facă multe, multe alte lucruri, printre care să-și organizeze oamenii mult mai bine și să ia măsurile necesare pentru ca accidente ca acesta din Munții Apuseni sau ca acelea despre care scria Dan să nu se mai întâmple. Pentru că, dacă, Doamne ferește, astăzi se întâmplă ceva asemănător, catastrofa va fi mult mai mare.

Dumnezeu să ne aibă în pază!

Reclame

Un gând despre ”Uimitor!

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s