A love song for Bobby Long (2004)


Aseară am văzut (în sfârșit) un film pe care pot să-l laud. 🙂

Este vorba despre filmul Cântec de iubire (A love song for Bobby Long), cu John TravoltaScarlett Johansson și Gabriel Macht, un film excepțional, din punctul meu de vedere.

Travolta e ca în zicala ”găina bătrână face supa bună”: cu cât îmbătrânește mai mult, cu atât mai bine joacă. Cât despre Scarlett și Gabriel, s-au ridicat și ei la nivelul așteptărilor. Mi-era dor de un astfel de film. Urmează BABEL, despre care nu am nicio îndoială că e o capodoperă, și nu doar pentru că actorii principali sunt  Brad Pitt și Cate Blanchett.

”Purslane Hominy Will este o adolescentă timidă şi ciudată ce locuieşte într-un cartier din New Orleans. După moartea mamei, tânăra se întoarce în oraşul natal crezând că va găsi casa acesteia abandonată. Aici ea descoperă că în locuinţă şi-au găsit adăpost doi amici ai mamei ei, un fost profesor de literatură, Bobby Long, şi biograful acestuia, Lawson Pines, ambii alcoolici. Cum cei doi nu vor să părăsească locuinţa, fata este nevoită să convieţuiască alături de ei.

Odată cu trecerea vremii, Bobby şi Pursey, doi singuratici, descoperă unul despre altul secrete nebănuite, dar şi explicaţii pentru alegerile pe care le-au făcut în viaţă. Un film exceptional, marcat de simplitate, realism şi complexitatea personajelor. O poveste profundă despre literatură şi dragostea ce leagă între ei oamenii.”

Vizionare plăcută! 😀

Reclame

5 gânduri despre ”A love song for Bobby Long (2004)

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s