Cel mai sexy campionat, acum și în România!


 

Poate că românii nu vorbesc foarte liber despre sex, însă cu siguranță îl fac “ca la carte”! Rămâne de văzut dacă pot fi și cei mai buni la asta!

Campanie Durex LoveVille 3

După succesul pe care l-a avut anul trecut în Italia, unde a implicat 15 din cele mai mari orașe și toată presa italiană, LoveVille ridică titlul la fileul românilor. 13 orașe din 5 țări, se luptă pentru titlul de cel mai iubăreț oraș. Iar românii au ocazia de a-și dovedi performanțele în dragoste! București, Timișoara, Iași, Cluj și Constanța au la dispoziție 3 luni pentru a câștiga titlul LoveVille și petrecerea exclusivistă, marca Durex.

harti Loveville_2014

Cu “adversari” precum Bulgaria, Grecia, Cipru și Serbia, locul I în cel mai sexy campionat de anul acesta nu se anunță a fi deloc ușor de câștigat. Se va lăsa, din fericire, cu transpirație, însă vânzările de prezervative, indiferent de marcă, vor stabili orașul învingător, orașul care va câștiga titlul LoveVille.

Cu obiectivul de a întări poziția Durex ca promotor al siguranței și distracției când vine vorba de sex, LoveVille răspunde competitivității românilor cu un adevărat campionat al dragostei. Fiecare poziție aduce orașul preferat mai aproape de titlu, iar implicarea este răsplătită la fiecare pas.

Poster Campanie Loveville

Durex lansează tuturor românilor provocarea de a-și susține orașul preferat atât prin cât mai multe poziții încercate, cât și prin participarea activă în campanie. Competiția va beneficia de susținere din partea celor mai apreciați bloggeri din fiecare oraș participant, care vor canaliza efortul tuturor “sportivilor”către victoria orașului. Ei vor fi “antrenorii iubăreților” și vocea orașului iar premiile vor însoți satisfacția atât online, cât și offline.

Românii care cumpără Durex și participă în competiție vor putea paria pe orașul câștigător, în cadrul aplicației de pe pagina de facebook: https://apps.facebook.com/durexloveville-ro/. Fiecare vot va fi premiat cu un Wallpaper Jucăuș iar posibilitatea de a întregi colecția de 6 wallpapere este încă un motiv pentru a-ți susține favoritul. De asemenea, prin tragere la sorți săptămânală, “sportivii” vor putea câștiga o lenjerie de pat Kamasutra, pentru a-și susține orașul prin cele mai inedite poziții.

Petrecerea Durex va sărbători cel mai iubăreț oraș prin premii și suprize pe măsura ambiției și a determinării participanților. Iar 5 dintre norocoșii care vor paria pe orașul câștigător, vor avea parte de excursii și invitații duble VIP la petrecerea exclusivistă Durex, din orașul câștigător.

Campanie Durex LoveVille 2

Oare românii sunt la fel de implicați sau sunt și mai ambițioși decât italienii?

 

Reclame

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s