La … mulți ani, Danone!


La mulți ani cu ocazia aniversării a 15 ani în România!

Povestea Danone începe în Barcelona, Spania, când visul lui Isaac Carasso prinde contur odată cu crearea și vânzarea primului iaurt Danone.

Interesat de lucrarile lui Elie Metchnikoff, care demonstrase științific beneficiile iaurtului pentru sănătate cu 10 ani înainte, și îngrozit de numărul mare de copii suferinzi de infecții intestinale, Carasso decide să producă iaurt cu bacterii lactice de la Institutul Pasteur. La acel moment nu existau antibiotice pentru tratarea acestor infecții.

Fiind în căutarea unui nume pentru iaurtul destinat copiilor, Isaac Carasso se gândește imediat la numele de alint al fiului său Daniel – Danon în spaniolă.

Și astfel iau naștere primele iaurturi Danone care erau vândute la acea vreme în farmacii și erau recomandate de Colegiul Medicilor din Barcelona.

Eu nu sunt o fană a lactatelor, dar îmi plac iaurturile Activia, iar lui Matei îi plac iaurturile cu brânzică, Danonino, ambele produse în fabrica Danone.

Și cum aș putea să mulțumesc pentru zâmbetele aduse pe chipurile noastre, pentru diminețile mai frumoase și zilele mai bune, decât prin promovarea noilor hăinuțe pe care le-a îmbrăcat site-ul danone.ro cu ocazia aniversării?

Un site în culori simple și de impact, în culori caracteristice, care te înveselesc și înviorează dacă nu ești chiar ”în apele tale”, sau te liniștesc atunci când ești stresat, exact ca gustul iaurturilor sale. 🙂

Un site cu multe informații, dar atât de bine organizat, ca un dulăpior cu sertărașe și etichete, în care afli tot ce vrei să știi, și acest lucru foarte repede. Îți sunt prezentate toate produsele Danone, îți sunt prezentate informații despre iaurt și beneficiile acestuia, ești la curent cu toate noutățile, afli exact în ce proiecte se implică Danone, afli când poți vizita fabrica sau dacă îți găsești un loc de muncă acolo, afli tot ce te interesează, iar dacă totuși mai e ceva de aflat, întreabă, pentru că danone.ro este:

Un site care vine în ajutorul tău și care îți asigură o cât mai bună comunicare cu specialiștii Danone. Poți oricând să întrebi orice ai nevoie să știi despre iaurturile Danone și fii sigur că ți se și răspunde, repede și pe înțelesul tuturor.

Un site al unei companii, al unui stil de viață!

Danone nu este doar un producător de iaurturi, este un promotor al sănătății, este un promotor al sportului și al activității, al mișcării, al dansului, al jocului, al unei vieți mai energice și mai frumoase. 🙂

La mulți ani încă o dată și la cât mai multe produse sănătoase!

capture-20140516-222106

Reclame

4 gânduri despre ”La … mulți ani, Danone!

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s