De văzut în Ianuarie


De ceva timp adorm tot mai greu și mai târziu și mi-am făcut un obicei din a viziona câte un film bun atunci când nu intervine nimic altceva. (Și chiar dacă intervine, pentru că e aproape imposibil să nu, îl văd în reprize, de câte ori e nevoie, până îi prind înțelesul 🙂 ) Pare un plan bun, nu-i așa? Îl alternez cu serile în care citesc o carte bună sau mă răsfăț cu o baie (aproape) fierbinte la lumina lumânărilor. 🙂

Pentru începutul acesta de luna, editorii IMDb.com au făcut o selecție de filme care ar merita să fie văzute. Dintre acestea, nu toate îmi sunt pe plac, așa că pe lista mea de așteptare sunt următoarele:

 1. Replicas (2018) cu Keanu Reeves. Pentru mine Keanu Reeves este un actor formidabil și un om minunat. Încerc pe cât posibil să nu îi ratez vreo apariție cinematografică. 🙂 Date fiind asemănările dintre scenariul filmului și ”scenariul” vieții lui Keanu, sunt sigură că e cea mai bună alegere ca el să aibă rolul principal și sunt sigură că a făcut o treabă excelentă. Alături de el mai joacă și Alice Eve, din filmele Please Stand By (2017) și Before we go (2014).
 2. A star is born (2018) cu Bradley Cooper și Lady Gaga – un film pe care l-am ratat la cinema din cauza programului, activităților și drumurilor între Sibiu, Brașov și Iași. Coloana sonoră o găsesc excepțională și aștept să văd cum joacă Lady Gaga.
 3. Bird Box (2018) cu Sandra Bullock. Citisem într-un interviu că nu a vrut să accepte inițial acest rol, nu i se părea potrivit. Cred că am spus suficient.
 4. Aquaman (2018). Am descoperit abia anul trecut că îmi plac filmele de genul.
 5. Mary Poppins revine (2018). Well, cui nu îi place Mary Poppins?
 6. Omul-Pãianjen: În lumea pãianjenului (2018). Marvel. O pasiune nouă care m-a făcut să urmăresc în mai puțin de o lună toate filmele, de la începuturi până în prezent.
 7. Roma (2018)
 8. O simpla favoare (2018) cu Anna Kendrick și Blake Lively.
 9. Zero (2018) – să existe și diversificare, zic 🙂 Nu sunt fana genului, dar sunt curioasă cum e acest film.
 10. The Favourite (2018) cu Olivia Colman, Emma Stone și Rachel Weisz. Pentru că îmi plac biografiile și perioada anilor 1800, mai ales în Anglia. De obicei prefer să citesc despre acestea, dar din când în când nu strică să văd și un film reprezentativ.
 11. Grinch (2018) – nu sunt sigură dacă să îl vizionez acum, în nostalgia Crăciunului care tocmai a trecut, sau să îl las pentru ajunul Crăciunului care urmează. Sau ambele. 🙂
 12. Mary regina Scoţiei (2018)
 13. Second Act (2018) cu Jennifer Lopez și Vanessa Hudgens. Nu zic nu.
 14. Green Book (2018)
 15. Primul om pe Luna (2018)
 16. Misterul ceasului din perete (2018)
 17. On the Basis of Sex (2018)
 18. Stan & Ollie (2018)
 19. Asta-i viata (2018) cu Olivia Wilde și Oscar Isaac.

Evident că nu îmi ajunge toată luna ca să reușesc să le vizionez, dar nu a intrat timpul în sac. Încetul cu încetul.. o să reușesc eu să le bifez.

Ție ți-a atras ceva atenția? Ai filme pe care plănuiești să le vizionezi în viitorul apropiat?

3 gânduri despre &8222;De văzut în Ianuarie&8221;

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.