Filme așteptate


Îmi place să cred că sunt amatoare de lucruri de calitate: filme bune, cărți bune, muzică bună, și așa mai departe. 🙂 Dar rareori vizionez un film doar pentru că îmi zice cineva de el. E nevoie de mai mult ca să îmi capteze atenția, de actori buni, de scenariu interesant. Părerile sunt subiective. Cu excepția prietenilor mei cei mai buni, care mă cunosc și știu ce îmi place, este foarte puțin probabil să mă nimerească vreo recomandare. Totuși urmăresc blog-uri/ site-uri de nișă pentru a fi la curent cu ce a mai apărut și ce urmează să apară pentru a alege de acolo ce mi-ar plăcea. Oricum, votul final se dă după vizionarea fiecărui film, o dată sau de mai multe ori.

Pe cât posibil prefer atmosfera cinema-ului, pentru calitatea imaginii și a sunetului, pentru că nu mă întrerupe nimeni (nici măcar șușotelile din sală nu le aud – atât de tare apreciez alea două ore acolo), îmi place și ideea că mai mulți oameni adunați acolo împărtășim aceeași experiență și apreciem cinematografia.

Aștept cu nerăbdare câteva filme care urmează să apară, deși nu garantez că voi reuși să le văd pe toate la cinema.

Fără a le pune într-un top, vă prezint:

 • Glass cu o distribuție de excepție zic eu și cu un scenariu cel puțin interesant, pe gustul meu: un ofițer de securitate își folosește puterile paranormale pentru a urmări un bolnav psihic cu 24 de personalități
 • Asistent de (ne)voie/ The Upsideunei comedii cu Kevin Hart zic da oricând: o privire comică asupra relației dintre un om bogat care este paralizat aproape în totalitate și un om cu cazier judiciar care este angajat să-l ajute.
 • The Untold Story – Cariera și viața personală a actorului Edward Forester au ajuns într-o stare absolută de mizerie și nenorocire – dar nu și spiritul lui. La cei 64 de ani, burlacul încă atrăgător se mută într-un apartament mic din care o ia de la capăt.
 • The Aspern PapersUn tânăr scriitor încearcă să obțină scrisorile de dragoste trimise de către un poet amantei sale.
 • Calmul dinaintea furtunii/ Serenity cu Anne Hathaway și Matthew McConaughey: trecutul misterios al unui căpitan de barcă de pescuit se întoarce să-l bântuie atunci când fosta soție îl urmărește cu o pledoarie disperată de ajutor, prinzându-ii viața într-o nouă realitate care nu poate fi ceea ce pare.
 • The Rhythm Section – cu Blake Lively și Jude Law: o femeie caută să se răzbune pe cei care au orchestrat un accident de avion care i-a ucis familia.
 • Isn’t It Romantic – o comedie cu Rebel Wilson care probabil va apărea de Ziua Îndrăgostiților, numai bună pentru o seară cu fetele.
 • Fighting with My Family – un film biografic despre Dwayne Johnson înainte de a deveni actor
 • What men wantsună realmente a comedie: femeie este înconjurată de agenți sportivi de sex masculin în profesia ei, dar obține un avantaj neașteptat asupra lor atunci când își dezvoltă abilitatea de a le auzi gândurile.
 • Captain Marvel
 • Gloria BellO femeie în vârstă de 50 de ani, cu spiritul liber, își caută dragostea în cluburile din Los Angeles.
 • Captive State Situat într-un cartier din Chicago aproape un deceniu după o ocupație a unei forțe extraterestre, statul captiv explorează viețile de pe ambele părți ale conflictului – colaboratorii și disidenții.
 • The Aftermath – nu ratez eu un film cu Keira Knightley
 • Avengers: Endgame
 • Rocketman – un film biografic despre Elton John
 • Ad Astra – nu mă dau în vânt după filmele cu Brad Pitt, dar acesta îmi pare interesant
 • Spider-Man: Far From Home
 • Once Upon a Time in Hollywood
 • A Beautiful Day in the Neighborhood- cu Tom Hanks, un alt actor pe care îl apreciez foarte mult: o poveste în care bunătatea triumfă asupra cinismului, bazată pe adevărata prietenie între Fred Rogers și jurnalistul Tom Junod
 • Judy – un film biografic despre Judy Garland
 • Little Women – cu Saoirse Ronan, Emma Watson, Eliza Scanlen și Florence Pugh: patru surori au venit în America după terminarea Războiului Civil.

Tu ai vreun film care abia aștepți să apară anul acesta?

11 gânduri despre &8222;Filme așteptate&8221;

  1. Mulțumesc frumos! Sunt în concediu săptămâna aceasta, pentru că am lucrat de sărbători, și o petrec cu princhidelul, uitându-ne la filme animate în principiu, care nu sunt pe listă pentru că el le alege în funcție de starea de moment sau de imaginile care îi atrag atenția 🙂
   Despre Five Feet Apart nu știu nimic, dar promit să aflu pentru că îmi place să știu 😁
   Le trec la recomandări, oricum! Mulțumesc!

   Apreciat de 1 persoană

   1. Ieei, ce frumos!
    Eu tocmai ce am revenit la serviciu si am impresia ca am doua maini stangi si ca am uitat tot :-)) !!
    Cat despre filme de animatie le urmaresc si acum si o sa le urmaresc cand o sa am bebe. Nu cred ca o sa ma opresc vreodata 😀
    Cu drag si o saptamana minunata!

    Apreciat de 1 persoană

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.