The Universe to me & you (96)


Nu este curios cum oamenii îi aleg pe cei care să fie în viața lor, la serviciu, acasă și la joacă, nu pentru că sunt perfecți, ci pentru a se distra, a învăța și a evolua alături de ei?

Dar apoi, la scurt timp după ce au facut alegerea, sunt adesea nefericiți deoarece cei pe care i-au ales nu sunt perfecți…

Ce îmi scapă? –
Universul

12 gânduri despre &8222;The Universe to me & you (96)&8221;

  1. Depinde și ce înțelegem prin perfect. Cred că diferă de la persoană la persoană.
   Pentru mine perfecțiunea se traduce prin compatibilitate. Din fericire am în viața mea oameni cu care sunt compatibilă, apreciez și mă bucur de acest lucru.
   Dar de-a lungul timpului au trecut pe aici și persoane incompatibile, oricât am încercat eu să le țin aproape, nu a fost să fie.
   Prin urmare, dacă există compatibilitate și comunicare, eventualele defecte pe care le avem cu toții nu ne scot din minți, le acceptăm și unele s-ar putea chiar să ne placă.
   Depinde de fiecare 🙂

   Apreciat de 2 persoane

 1. Oamenii sunt deseori nemulțumiți.
  Dacă ai parul drept, in vrei cret, dacă ești blonda te vopsești bruneta, dacă ești înaltă ai vrea sa fii scunda, dacă ești slab nu găsești haine la reduceri etc
  Dar cred ca vine și vârsta in care înveți sa apreciezi ce ai și nu ai mai vrea sa schimbi așa orice, cât începi sa înțelegi altfel valoarea lucrurilor și oamenilor… sau asta e doar un vis frumos:))

  Apreciat de 1 persoană

  1. Câtă dreptate ai… Cred că așa am fost construiți, să ne torturăm singuri dorindu-ne ce nu avem, apoi pe măsură ce obținem acele lucruri să ne dorim tot mai mult, și să nu fim fericiți și să ne bucurăm de ele… toate astea până la momentul în care ne împăcăm cu noi și înțelegem că nu așa ar trebui să funcționeze lucrurile.
   Dacă nu mi-am făcut înțeleasă ideea, este un serial care m-a prins rău acum: Locul Bun se numește. Și explică foarte interesant acest lucru. Cel puțin din punctul meu de vedere 🙂

   Apreciat de 1 persoană

Am ceva de spus:

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.