Am fost provocată la o leapșa muzicală. Mulțumesc Constanța! Recunosc că m-ai pus la grea încercare, deoarece ascult muzică aproape non-stop, din diverse genuri și deși melodia pe care am ales-o era chiar sub nasul meu pentru că o ascult zilnic în perioada de meditație, mi-a luat o vreme să realizez că despre ea trebuie să scriu. *facepalm*

Provocarea sună așa:

Postați o piesă muzicală care să nu facă parte din ceea ce numim în mod comun muzică și ascultăm de obicei la radio sau prin alte părți. Adică, să nu se încadreze nici la muzică ușoară românească, nici la muzică ușoară străină, nici la muzică populară românească, nici la muzică populară străină, nici la muzică clasică, nici la jazz, nici la rock, nici la house, nici la pop, nici manea să nu fie etc. O muzică non-standard, care v-a plăcut și pe care o recomandați și altora.

Dați leapșa mai departe la exact 3 blogări, pe care va trebui să-i menționați explicit, prin nume sau pseudonim. Deci fără „această leapșă poate fi preluată de X, Y, Z și de toți cei care mai doresc”, trebuie să alegeți în mod clar și explicit 3.

Bun, m-am achitat de prima cerință, urmează cea de-a doua.

Dragilor Vicol, Katherine și Laura, mănușa-i aruncată către voi. 😀